torsdag 7 augusti 2008

Blir det regn, sol eller fan klädd i kjol?


Jag fixar till vädret medan meteorologerna cashar in på rena fifty-fiftygissningar.
Måste man utbilda sig i fem år för att stå där i rutan och gissa med femtio procents sannolikhet?
Hehe, vilket skämt!
Sluta lyssna på vädergubbarna och vädergummorna, för dom har betydligt mer fel än rätt i sina prognoser!
Börja gå på er egen intuition istället!
Det är mycket bättre.
Det var som Johan Hakelius skrev 2005-08-31, att utbildning handlar inte om kunskap, det handlar om att sälja en del av sin hjärna för att få vara med i klubben/skrået och på så sätt få ta del av kakan. Sedan spelar sanningsgraden i ”kunskapen” ingen roll – bara man snackar deras tugg och följer den meningslösa mall dom smällt upp. Oavsett om man är politiker, psykolog, meteorolog osv. Då tror dom att ingen kan komma åt dom, för det låter ju så rätt det dom säger i sina specialisttermer. Vi vill ju gärna förlägga vår tro utanför oss själva, och då känns det givetvis tryggt med en specialist som säger det vi vill höra. Alla dessa vackra fraser de rabblar är bara menat som ett lugnande valium. Det är bara en del av fasaden. Bakom det där specialistsnacket mår de själva många gånger väldigt dåligt och är hur vilsna som helst. De har i varje fall ingen koll på vad som pågår i världen just nu.
Även vuxenlivet handlar om mellanstadiets hemliga klubb, som vissa inte fick vara med i. Och nu liksom då tror inte ens de inblandade själva på klubbens ”religion”. Det gör bara dom som står utanför. Och det är liksom det som är vitsen med hela fenomenet att förstora sig själv inför de utomstående. Spela på andras avundsjuka. Det kan givetvis vara kul,. oavsett om det gäller en intern prisutdelning i filmbranschen eller bland musiker, eller vad det nu kan vara.
Alla dessa klubbar, alla dessa skrån!
På samma nivå som en religiös sekt där alla ledarna tvivlar på den egna läran. Man blir till genom den exklusiva skaran anhängare – inte genom vad man sysslar med.
Meteorologerna bara läser sin statistik och förstår ingenting. Och det är inte så konstigt när alltihop ligger på en kosmisk nivå. Det handlar inte om luftströmmar utan om gudarna och deras vilja. Men sådant har en modern materialist naturligtvis svårt att förstå.
Det är självklart.
Nu bröt solen igenom.
Ett svar från ovan.
Meteorologerna hade lovat mulet i tre dagar till. Ja de ljuger friskt. Men de har bra betalt för det.
Vädret är också transcendentalt/övernaturligt till sin natur och inte slumpartat som meteorologerna påstår. Vädret bestäms i första hand av vissa nyckelpersoner ibland oss, och därefter av hur massan beter sig. Goda handlingar leder till bra väder, dåliga till dåligt. Vädret är inte neutralt som det påstås, utan det är en psykisk spegling av oss själva.
Det är helt klart påverkbart.
Det trodde ni inte, eller hur?
Men så ligger det till.
Det är på grund av sin existentiella natur vädret kan framkalla allvarliga depressioner. Det inträffar när man förlorat sin kontakt med Gud och gudavärlden, d.v.s. solen. Då är man i demonernas händer och mår därefter.
Jag kan bara säga det än en gång. Vi är alla så otroligt lurade i detta ”förnuftiga” Sverige. De officiella förklaringarna till vårt tillstånd och allt det som sker är bara hogwash.
Tyvärr kan jag inte säga än om etablissemanget medvetet ljuger eller om de är lika vilseledda som den stora massan.
Det återstår att se.
Men även de tycks ju vara parenteser i historien i och med att de försvinner från den en efter en.
Inte heller de lever för evigt.

No one lives forever…