onsdag 1 april 2020

Marsdyrkan

Den berömda Marsfiguren.












Nu får ni hålla i er, för här kommer konspirationsteorier från internets eget FBI. Rena Arkiv X.
Vissa forntida högkulturer har förmodligen varit nattkulturer där man tillbett stjärnorna snarare än solen. Jättekonstiga system som till och med skrämmer Mexikos schamaner. Kanske att människooffren i Sydamerika tillägnades fjärran stjärnor, och fjärran världar?
Pyramiderna i Egypten syftar väl på vissa stjärnor även de, och utomjordiska civilisationer.
Romarna dyrkade ju inte solen, de dyrkade i första hand krigsguden och planeten Mars, ett annorlunda system det också. Detta system byggde man ett gigantiskt imperium på.
Är det smart att dyrka Mars, eller är det som en tornbondeöppning i schack på medeltiden? Jag vet inte faktiskt. Kanske var alla folk litet under strecket på den tiden? Eller inte.
Att romarna blev världsdominerande imperialister på Marsdyrkan, berodde det på att de andra folken hade ännu sämre idéer? Ungefär som i Cops där poliserna inte kan springa p.g.a. alla donuts, men tjuvarna så nedknarkade att de inte ens kan gå. Så poliserna vinner i alla fall.
Var det på den nivån under antiken? Utvecklingsstört överallt?
Eller är Mars en riktig vinnarplanet? Om så är fallet, varför hyllar vi inte Mars i Sverige idag då, vi som drömmer om att få bli en stormakt igen.
Mars är ju den röda planeten, järnets planet och vapenmaktens planet. Den berömda Marsfiguren som formas av stora klippor, föreställer den en page, en ondskans tjänare? Den svarte kungens väpnare?
Eller är solen och Jesus ännu starkare? Var det Jesus som i en förlängning besegrade de så framgångsrika romarna, med hjälp av vit magi från himlen?
Den där Marsfiguren, är inte den litet lik vår finansminister Magdalena Andersson, förresten?
Hon har ju page.
Och hon har Djävulens märke i pannan.
En junker till den svarte kungen alltså. 
Det vill säga Lucifer själv.
Vi kanske behöver ett nytt tros-system i vårt gröna avlånga land?
Marskatten Magdalena Andersson (S).