lördag 9 januari 2021

Nemesis

Häromkvällen stormades Kapitolium av demonstranter. De tog sig in och satte sig på kontoren. Det blir en jättenyhet i internationell media. USA är chockat. Det här är förmodligen starten på zombieapokalypsen Nostradamus talade om skulle komma 2021. Vi kommer att få se fler upplopp under detta år runt om i världen.

Allt är väldigt mystiskt just nu i Sverige. Vi har inte sett solen på två månader och coronasiffrorna på smittade och döda skjuter i höjden från dag till dag. Vad är detta? Vad menar Gud? Jag vet faktiskt inte. Vi är i helvetet, och bara Gud vet, säger di lärde. Ja, och så är det väl. Vi är nu de facto i helvetet. Men media försöker ge sken av något annat, att allt är normalt. Man vill officiellt inte ta detta till sig, utan spelar dumma. Det är typiskt svenskt.

Svenskar får cancer för att de är så goda. Därefter flyger de till himlen. Så står det i alla fall i dödsannonserna. Man hycklar litet som man vill. Själv tänker jag mycket på helvetet, att det är en realitet också här i livet.

Inga kulturarbetare yttrar sig om läget just nu. Inga präster eller kristna heller. Ingen har någon helhetsteori, men mitt tips är att detta rör sig om en nemesis från gudarna för människornas ondska i samhället. Är det inte litet Domedagen över detta vi ser nu?

Adam Alsing, 51, död.

Sara Danius, 57, död.

Kristina Lugn, 71, död.

Om ni slår in "total covid deaths" i Google-sökrutan och trycker på enter blir ni chockade. Dödskurvan ökar nu exponentiellt i Sverige. Och det är långt värre än i våras.