lördag 10 oktober 2020

Total besatthet

En man som skådat något annat.
Inom psykiatrin kallas besatthet för transtillstånd: Under transtillstånd förlorar personen upplevelsen av sin identitet, och medvetandet förändras genom att personen inte är närvarande, omgivningen ter sig fjärran, att personen är svår att få kontakt med, och att personen inte kommunicerar. Känslan av identitetsförändring kan yttra sig i att personen anser sig vara besatt, styrd av en extraordinär kraft, till exempel en ande eller en demon.

Min känsla ur verkligheten och vardagen är att så gott som alla svenskar är omedvetet besatta av diverse demoner och aliens. Det här är inte människor vi har att göra med längre, utan varelser från helvetet och yttre rymden. Men det skulle ingen av dem erkänna. Istället kallar de anrättningen för Astrid Lindgrens sköna värld. Det är ondskans perfekta maskerad, ondskans perfekta skådespel.

Fråga:)

När man håller på med kokain finns det alltid pengar till det. Vad beror det på?

Svar:)

Ja, det ser din inre demon från helvetet till. Han fixar det.

Dagens kvinnor i Sverige är alla på gränsen till vansinniga. De är besatta av göra sig vackra med spackel. Ju värre monster man är, desto mer pengar brukar man få från ondskans maskineri. De goda, munkarna och nunnorna, får inga pengar alls från något håll, inte ens från Gud. Däremot brukar de riktigt onda inte klara av kärleken. Så brukar man känna igen dem. Och på att de aldrig yttrar sig i debatten. De vill ofta hålla en låg profil utåt i samhället. Likt det gamla Babylon har Sverige nu förvandlats till en tummelplats för demoner. De unga kassörskorna på Ica är något av aliens också. Det är inte människor vi har att göra med där, utan främmande makt. Totalt besatta. Skvatt galna.

När jag är hos Sigge och Eva brukar jag vakna först efter en fest. Alla sover. Klockan är sju. Då går jag ut och tar en cigg. Just när man står där och röker, vaknar de andra också. Kuckeliku. Suget efter cigg väcker dem, och det sker undermedvetet genom induktion och kontaktmagi. Exemplet visar också kraften i cigaretter. Det finns en hel del människor i Sverige som bara lever för synd, som begår synd i allt de gör. Det är inget ovanligt.

Hur många kvinnliga supersnyggingar har Gud slängt ned i köttgrytan? Och hur många ska dela på dem? Fundera litet på det. Ner med några barbies också, så blir de tokiga, skrattar Gud i sin himmel. Varje sådan perfekt docka får 10 000 killar slåss om. Då förstår man att det blir krig, att det blir ett helvete av det. Och det är väl så det är uträknat också. Det är tänkt som en ironi över människans utseendefixering.

SEX baklänges blir XES, excess, som betyder orgie. 
Är inte det ett litet märkligt sammanträffande?