onsdag 4 november 2020

Biden for president!

Joe Biden fyller 78 år den 20:e november.
Om Joe Biden vinner valet I USA får vi en ”80-åring” som president och världens mäktigaste man. Ja, det är storslagen humor av Lucifer. Nya friska tag. The new deal. Att sätta döende vid makten.

I Oregon blir nu samtliga droger lagliga efter en folkomröstning, även kokain och heroin. I en döende nation återstår nu bara att droga bort livet. Nya friska tag det också. Hur skulle det bli om vi gjorde samma sak i Sverige? Man brukar kalla narkotika för västvärldens sista tabu. Släpper man det, visar det att man gett upp.

John F Kennedy var 46 år gammal när han sköts 1963. Han var då nytillsatt president och ansågs vara en framtidsman. Och visst det var han. En 50-åring har mer att ge sin nation i form av idéer och nya tag än en livstrött, svag 80-åring. Adolf Hitler var 44 år när han kom till makten i Tyskland 1933. Han blev en oerhörd kraft att räkna med. En relativt ung ledare betyder ofta framsteg och dynamik. En döende ledare betyder tillbakagång och recession, för såväl folket som ekonomin.

Att släppa knarket fritt betyder: Nu knarkar vi ihjäl oss.