måndag 14 oktober 2019

Kai Nobel

Kai Nobel, a.k.a. Kajsa-Lotta och Blondie.












Så här i Nobeltider skulle vi kunna prata om Sveriges främsta porrstjärna genom tiderna. Hon kallade sig just Nobel. Kai Nobel.
Enligt uppgifter på nederländska Wikipedia är Kai Nobel, Kajsa-Lotta, från Stockholm och 165 cm lång. Hon är född där den 7:e maj 1968, men blev sedan bortadopterad till Robertsfors, fyra mil norr om Umeå. Vissa på Flashback hävdar att hon efter karriären blivit slottsfru, men bilden de visar på det tycker inte jag stämmer alls. Dessutom påstår flashbackarna att hon nu läst in 200 psykologipoäng.
Hennes riktiga namn ska visst vara Kajsa Claudia Maria Vestermark.
I begynnelsen av 2000-talet jobbade hon som strippa på Tabu i Stockholm. Hade då blekt sitt långa röda hår och kallade sig ”Blondie”.
Hon medverkade också i en rad nu klassiska Private-filmer.
En kille som kallar sig Ulf Varg skriver så här om Kajsa-Lotta på Flashback:
”Kajsa-Lotta var skitfin, iklädd korsett och svart läderkjol. När hon kom ned för spiraltrappan tänkte man, ska hon verkligen låta sig knullas av oss? Men det skulle hon. Hon ville ha mer killar och sperma och hetsade publiken att hänga på och delta. Fick inte nog med kuk och sperma sa hon på sin roliga norrländska. Tror att Kajsa-Lotta vittnade mot Micke Eklöf i kopplerirättegången sedan och gråtande berättade om hur lurad och utnyttjad hon blivit.”
Det finns bara en kvinna, säger Ulf Lundell.
Purr i Robertsbengtsfors.
Ja, det är friska tag.
Så gick det till när farfar var ung.