onsdag 2 oktober 2019

Blondinbella AB

Mjölkpigan från Orsa?











Efter att ha studerat Isabella Löwengrips blogg, bedömer jag att hon är nästan hundra procent fejk. Någon form av luftslott som närsomhelst kommer att kollapsa. Jag skulle själv aldrig köpa aktier i hennes företag. Jag menar om hon börsnoterade sig själv. Blondinbella AB skulle bli nya Fingerprint Cards. En resa till himlen som följs av en totalkrasch. Jag tror hon snart kommer att avslöjas som en skojare, ungefär som Tjock-Steffe i Uppsalamaffian, när han via företaget Gizmondo tog in miljarder för att lansera en ny spelkonsol. Den blev det inget med och investerarna förlorade alla sina pengar.
Jag tror Isabella är mytoman med infantila och grandiosa drag.
Hon försöker profilera sig som snygg modell och smart affärskvinna. Men hon är varken det ena eller det andra. Hon liknar mer en korkad mjölkpiga från Orsa. Kanske är det hennes underliggande trauma?
SVT-text skriver att Uppdrag Granskning har avslöjat en storskojare i ett av Sveriges största investeringsbedrägerier genom tiderna. En tidigare bankman har tagit in 100 miljoner från privatpersoner för att göra en stor affär. Efter 20 år har de fortfarande inte sett skymten av sina pengar. Den pensionerade bankmannen säger att han fortfarande väntar på att affären ska gå i lås. Han ljuger naturligtvis. Pengarna är borta vid det här laget.
Kjelle Bergqvist, 66, tillbringar fyra vintermånader i Thailand och säger att han är priviligierad. Det påminner om hans roll i filmen Prästen i paradiset.
Jonas Gardell gör ett uttag på 179 miljoner ur sitt bolag. Nu ska det festas!
Alla de här mediakändisarna har lurat oss och bara lagt pengar på hög genom åren. Vi förstår det nu.
Men ibland får de en släng av sleven själva.
Först drabbades Hellacoptersstjärnan Dregen av alopeci, plötsligt håravfall. Det var 2013. Han tappade nästan allt hår över en natt.
Sedan drabbades Hellacoptersstjärnan Strängen av epilepsi i badet och drunknade. Det var 2017.
Svensk media är till största del producerad av idioter för idioter. Det är en scam också. Jag funderar på att bojkotta skiten och bara ta in neutral utländsk information. Man borde göra det i alla fall.
Expressen rapporterar att psykiatern och mediakändisen Anders Hansen är god för minst 10 miljoner kronor i aktier. Han har investerat i läkemedel och bioteknik. Är alla psykiatrer miljonärer?
Det verkar nästan så.
De får bra betalt för sitt något diffusa jobb av någon anledning.
Det luktar absolute corruption om psykiatrin, och det luktar absolute corruption om Stockholm.
Stora översvämningar runtom i England i dag. Där har de sitt helvete.
Kina firar 70 år med kommuniststyre.
I Sverige har vi haft 70 år med kändisstyre.
Kristin Kaspersen firar 50 på Görvälns slott utanför Stockholm. Inbjudna är en rad sport- och tv-profiler. Tidigare under dagen har Kristin varit på Bokmässan för att lansera sin nya bok Tacksamhet.
De här mediamänniskorna anser sig vara Sveriges nya adel.
De anser sig vara något alldeles extra.
Och alla känner alla i detta kotteri.
Vi får illusioner.
De får miljoner.
Och stjärnan är alltid någon annan..
Den svindyra klädkedjan Brothers befinner sig nära en konkurs via moderbolaget RNB. RNB-aktien står i 2 kr och nu genomför man en nyemission för att rädda bolaget.
Fler ekonomiska problem lurar runt hörnet. I Ystad slutar hemtjänsten laga mat åt de äldre. Istället får gamlingarna handla färdigrätter i butik. Det pågår en nedmontering av Sverige samtidigt som eliten bara festar och festar.
Metallicas James Hetfield på rehab igen efter ett återfall i alkoholism. Hela Australienturnén ställs in.
Och Djävulen får sig ett riktigt gott skratt.