lördag 6 september 2008

Vem får inte spader av spaderdam?


In på scenen kommer Hannah Graaf iförd svart spets-bh, svarta minimala spetstrosor och svarta spetsiga skor med en decimeter höga klackar.
”Hej allesammans! I natt tävlar vi för 100:e gången gillt enligt regeln; vem får inte spader av spaderdam? Och spaderdam är naturligtvis jag själv – Hannah Graaf! Hittills har ingen klarat testet men skulle kvällens tönt göra det vinner han prissumman på en miljon och en gratis natt på the House of the Rising Sun i New Orleans!”
En mansröst
”Nattens drottning är som vanligt mina damer och herrar….Hannah Graaf!
En applåd.
Hannah igen:
”Ni vet spelreglerna vid det här laget. Tönten får köra sitt nummer medan jag försöker egga honom med allt jag har. Får han stånd åker han ut med vattenkanonen, lyckas han hålla sig slak vinner han priset. Så enkelt är det…Kvällens hopplösa fall är Naken-Janne som ska visa oss ballongdansen och kanske hur välutrustad han är? Jag får se om jag kan få fart på hans maskineri!
En applåd för Naken-Janne, whooohie! ”
En applåd.
Ballongdansen börjar; da da da da da ni na, da da da da na ni na…
In dansar Janne med två ballonger. Det är något sorgligt över honom. Här har han sin sista chans att profitera på C-kändisskapet och äntligen tjäna sig en hacka, men det är som om han är slagen på förhand och han vet om det.
Han är chanslös mot Hannahs så att säga väldigt graafiska kurvor.
Janne dansar på, ballongerna skiftar plats.
Da da da da da ni na, da da da da ni na.
Hannah intar diverse poser framför Janne. Ställer sig på alla fyra och viker upp sina långa perfekta ben mot stjärten. Lägger sig på rygg och fläker ut benen åt båda håll.
Janne fortsätter sin sorgsna dans.
Än håller han sig slak.
Då ställer sig Hannah upp, drar ner behån och kör upp sina välformade tuttar i ansiktet på den lille pajasen som försöker dansa.
”Haru sugi på ett par sånahära perfekta grejer nångång, vadårå?, väser Hannah.
Då brister det för Naken-Janne. Han får fräs direkt och showen är över.
”Jaha där gick det för Janne, på med vattenkanonen grabbar, spola honom ren!”
Janne spolas av scenen som en liten vante.
Hannah skrattar.
”En applåd för Naken-Janne! Jaha, kära publik där såg vi ännu ett exempel på en stackare som inte hade en chans mot mina gudomliga behag. Nästa vecka gör vi gör ett nytt försök med en ny gäst, välkomna då!”
En mansröst
”Detta var Spaderdamshowen med Hannah Graaf, ge nattens drottning en applåd!”
En applåd.
Ljuset släcks.
Showen är slut.
Bakom scenen gråter Janne.