måndag 16 november 2020

Det våras för psykopaterna

En psykopat.
“SÅ AVSLÖJAR DU PSYKOPATEN PÅ VIDEOMÖTET”, är en rubrik i Expressen.

Man har tidigare skrivit om hur man avslöjar kvinnliga psykopater, såväl som manliga på arbetsplatsen.

Våras det för psykopaterna?

Ja, uppenbarligen.

Det är de här fula typerna, som går mitt ibland oss och spelar normala. Fast egentligen är de sjuka. Riktigt sjuka. Vargar bland fåren, som bara vill andra illa. De är lömska, de är sluga och de är illistiga. Och de är världsmästare på att spela teater. Bara ett synnerligen tränat öga kan avslöja dem. Avslöja deras onda planer och elakhet. Deras försåt. Deras onda uppsåt.

Vi vet att de finns där. Men vi vet inte var. Det skapar en väldigt bra stämning i samhället, när alla börjar leta häxor att bränna. Ja, det är ju inte bra. Men tyvärr är det där vi har hamnat här i Guds dinga, dinga värld.

Nu är vi så på helspänn, att vi börjar se dem överallt, de suspekta typerna. I affären, på jobbet, på matchen, på gymmet. Ja, vi är OMGIVNA av idioter. Psykopater. Som bästsäljaren heter. Ja, det finns så mycket psykopater därute, att det bästa man kan göra är att storhandla för en månad och sedan låsa in sig. Ja, och så var det ju det här med viruset, pesten, också. Därför är det också bra att låsa in sig. Och brutaliseringen av samhället. Vrålande motorfordon överallt, som bara vill oss illa och förstöra stämningen. Man får låsa in sig. Storhandla för en månad. Psykopater, psykopater, psykopater. Vad är klockan? Man kommer hem från stormarknaden och låser kallsvettig dörren. Vilken pärs! Vilka idioter! Man plockar upp varorna i skåpen  och sjunker därefter ned i tv-soffan. Man börjar zappa. Men tyvärr, det är psykopater överallt. På varenda kanal och i vartenda program. Man stänger av och börjar förtvivlat snyfta. Snyter sig, tar en banan och ett glas mjölk och slår på datorn och surfar in på kvällstidningen:

TERRORDÅD I PARIS – 47 DÖDA

Vilka jävla psykopater!