torsdag 17 september 2020

De smorda

"Dirty woman".
Den lagstadgade religionsfriheten anses inte så viktig av svenskarna, eftersom de flesta anser att ”det inte finns något att tro på”. Alla har blivit materialister. Men att tro på mat är ju också en slags religion. Hedonismen.

Hur ser den svenska livslögnen ut? Jag har inte riktigt kommit på det än. Två exempel är väl: ”Allt är normalt” och ”Allt är godhet i Sverige”.

Men nu luktar det helvete om hela den svenska kändisvärlden. Steffo Törnquist skiljer sig. Han kallar frun ”skitig”, och det är hon, Steffo också. Det är ett gudarnas syndastraff. De smörjer in syndare med någon skit som inte går att få bort. Tvål och såpa skall icke göra er rena, som det står i Bibeln. Undergroundförfattaren och alkoholisten Charles Bukowski kände på slutet att han var insmord med något slags skit. Den f.d. fotbollsspelaren Roland Nilsson visas på bild i Expressen i dag. Han ser extremt skitig ut i fejset. Den svenska kändiseliten som visas upp i Stoppa Pressarna ser också väldigt skitiga ut. Det blir så av synd: sex, vin, cigg, kött, girighet och skitsnack. Det här är ett mönster som illustrerar vilka som kommer att sluta i helvetet efter det här. Alla är inte oskyldiga, som den svenska myten vill ha det till. Och det vet gudarna och straffar på sikt genom att smutsa ned folk. Till slut står helvetet skrivet i ansiktena på dem. Det är det vetenskapsmännen kallar åldrandet, men det handlar i själva verket om en viss mängd synd.

Jag kollar upp lite svenska kändiskvinnor utan smink och de ser inte kloka ut. De ser ut att ha Downs syndrom hela bunten. Det måste ligga någon förbannelse över dagens svenska kvinnor, för omålade ser de förjävliga ut. Det kan vara ett straff för deras alltför stora ondska.