fredag 19 februari 2021

Helvetesvisan

Lucifer stryker gigan.
Alla i Sverige har blivit jävlar.

Och jävlar slutar i helvetet.

Ändå hycklas det hejvilt i dödsannonserna om att alla ska till himlen. Det är förbannad bullshit. Alla är ju onda idag. Så är det ju. Vi är i det förtäckta helvetet redan här och nu.

Här behövs både taktik och strategi för att jobba sig upp i hierarkin och skaffa sig mer makt. Det kan tänkas att Sverige framöver slutar som Syrien och Libanon i ett öppet inbördeskrig. Det känns ganska sannolikt när nu alla fallit av.

Nu är det ju så här att alla kämpar med näbbar och klor för att ta sig upp ur helveteshålet. Det är många som är ambitiösa just nu, som dobermannpinschrar faktiskt. Gud brukar blinka när jag kör Yellos låt The Race. Han vill säga något med det. Just att det är en fajt nu, en kamp, och då gäller det att ligga i och vara på hugget. På så sätt är det redan krig i samhället under ytan. Ett inbördeskrig är redan i full gång. Ett race. Alla kör nu Adolf Hitlers Mein Kampf kan man säga. På så sätt är söndringen total. Inga arbetstagare strejkar längre. Alla har blivit individualister, var och en sin egen lyckas smed på Rövarkungens Ö.

Ärligt talat önskar vi varandra åt helvete allihop. Så har det blivit.

Det är ett helvete alltsammans.

De fetaste kontrakten. Miljonerna. Miljarderna. De största villorna. Havsutsikt. Lidingö. Djursholm. Östermalm. Stureplan. Lyxiga drinkar och burriga blondiner.

We are determined social climbers.

Den store skalden Sundell ligger drucken under ett bord.

Har du skrivit nån ny roman än då?

Det är det nya skämtet.