onsdag 13 maj 2020

Kuggisar från helvetet

Vendela Kirsebom, f.d. supermodell.











Kuggisen nummer ett från helvetet, är vackra kvinnor som gör alla galna. De är bomber i vårt samhälle. Därför ska man akta sig för dem och vällust. Och det är just därför andarna pratar så negativt om ”utseendefixering”. Ska man få ordning på sitt liv går skönheter i media fetbort.
They are just a clever trick bewitching us.
Modellerna är ute efter att lura oss och paja samhället. Och deras religion är den förbjudna vällusten och Satan. Det är de vackra som förespråkar liberalismen vi ser i pressen, där de låtsas som om synd inte fanns.
DN:s dåvarande chefredaktör Herbert Tingsten och uppsalafilosofen Ingemar Hedenius dödförklarade Gud på 1950-talet. Sedan dess har man inte pratat om synd i Sverige överhuvudtaget. Men tyvärr för alla livsnjutare resonerade dessa båda herrar helt fel. Gud lever i högsta grad (ta bara en titt upp mot himlen) och vällust är och kommer alltid att vara en dödssynd på denna planet.
En annan "kuggis från helvetet" är att man inte får ha några skelett i garderoben om man ska bli en offentlig person. Det åker man i princip alltid dit på. Särskilt gäller det otillbörliga sexuella förbindelser och ekonomiska oegentligheter. Guds profet Ronald Weinland dömdes 2012 till 4 års fängelse för skattebedrägerier i miljonklassen. Pengarna hade han fört över till ett konto i Schweiz. I fängelset drabbades han av sin andra infarkt. Han fyller 71 i år. Weinland har uppfattningen att apokalypsen har inletts av Gud. Och så tror även jag. Men Weinland har gissat fel tre gånger om Jesu återkomst de senaste åren. Men när det gäller apokalypsen tror jag han har rätt. Den utspelar sig just nu i det fördolda. Så här står det i Gamla Testamentet:

"När det heliga folkets makt är fullständigt krossad kommer allt detta att nå sin fullbordan" (den sista tiden - apokalypsen).
Daniel 12:7

Ja, och det måste ju då syfta på Förintelsen under 2:a världskriget. Apokalypsen torde alltså ha startat 1945 eller 1946, men utan att Gud yttrade ett ord om detta, annat än vad man själv kan läsa mellan raderna i Bibeln. Det här gör att vi människor nu är hårt exponerade mot både Gud och Djävulen, vilket innebär extremt svåra tider att leva i. Det känner nog många av er igen sig i, för nu är det fruktansvärda krafter som spelar omkring oss. Har man inte märkt det själv, så ser man det i alla fall i tidningen med allt det onda som sker i världen.

Zlatan fyller 39 i år. Det är något mystiskt med en kille som aldrig någonsin förlorar en match. En kuggis från helvetet. Jag undrar om inte han egentligen håller på med något annat än fotboll. Någon slags ständig mediainfiltration som dyvlas på oss varje dag. De har hållit på så i tjugo år nu i pressen. Hur dumma får de bli? Och hur dumma får vi i publiken bli?

De fem mest populära låtarna för hemmakontoret är Gloria Gaynors I Will Survive, Bee Gees Stayin’ Alive, The Police med Don’t stand so close to me och MC Hammers Can’t touch this. Populärast är Britney Spears Toxic. Ja, det är sådan musik jag lyssnar på också. Gamla godingar. Golden oldies.

Vad är det med Systembolaget egentligen? Är det ännu en kuggis från helvetet?
Varje gång man varit där säger man efteråt: ”Aldrig mer Systembolaget”. De har inte en vara som funkar och är folkvänlig. Allt blir man sjuk av. Nej, folköl är den ultimata drogen. Den förlorar du inte ens en dag på i återhämtning.
Tittar på Nyhetsmorgon och skojar och säger: ”Nu ska vi prata smycken”. Maria skrattar till. Ämnet blir parfymer. Nästan rätt av mig.
En aktuell Sifo-undersökning visar att 45 procent av Stockholmarna jobbar hemifrån under coronapandemin. Ja, och då jobbar ju minst halva stockholmsbefolkningen på kontor. Det rör sig då om runt 700 000 människor som mest bara sitter av tid, böjer gem och cashar in på det. Sen går de på gymmet, på NK och Åhléns och finekiperar sig och på krogen och festar. Det är stockholmsdrönarlivet i ett nötskal. Förmodligen är det väl landsbygden som indirekt betalar kalaset, för stockholmarna producerar ju inga reella värden själva.
Nu snöar det.