måndag 17 december 2018

Pundarsverige

Dumstruten på.











Nyhetsmorgon är ofta på pundarnivå.
Skidhelgerna på SVT är alltid på pundarnivå.
Svenska nyhetssändningar verkar anpassade efter vår ”majoritet” av utvecklingsstörda.
Svenska långfilmer och tv-serier är oftast idiotiska.
Fotbollen, handbollen och hockeyn likaså.
Motorsport, ridsport, svensk sjukvård, politik och press, ja pundarlistan kan göras lång. Håll ögonen på det här fenomenet.
Klimattjatet. Förmynderiet. Dubbelmoralen. Livslögnen. Könsförvirringen. Selfiehysterin. Narcissismen. Att allt som har med döden och åldrandet att göra göms undan. Egoismen och dobermanmentaliteten hos karriäristerna, som faktiskt tror de ska vara unga och leva för evigt. Ungdomsfixeringen. Den bildsköna dvärgaskaran i media som står på lådor i tv för att se längre ut. Att människan inte lever i livet längre, utan lever i mediasamhället. Den ständiga deckarfixeringen. Den amoraliska och korrumperade brutalpolisen som numera skjuter för att döda, inte för att oskadliggöra och sedan ställa inför rätta.
Sverige är inte längre ett land - det är ett svart hål. Ja, det här liknar den totala lögnen, vilket betyder rena helvetet i direktöversättning.
Tjocksmockarnas ständiga bilåkande. Puckonivå.
Leva för att äta, inte äta för att leva. Solresandet. Grannspioneriet. Nepotismen och svågerpolitiken vid tillsättandet av alla toppjobb. Myglet och korruptionen. Den ordblinde kungen. Den ordblinda kronprinsessan. Moralpolisen som låtsas vara PK, men som har samma skit i bagaget som alla andra. Den ständiga jakten i pressen på ett någorlunda drickbart rödvin. Den barnsliga julhysterin varje år.
Det här vittnar om ett riktigt Pundarsverige. Kanske har vi svaret på cancerns gåta här. För man brukar ju säga att tungan blir svart om man ljuger för mycket.
God jul och gott nytt år.