måndag 23 mars 2009

Dubbelgångarna

Det finns någon som du någonstans. Någon som är mycket lik dig. Nästan exakt som du. En kopia som ser ut som du, lever som du och känner som du. Någon som ser samma filmer, läser samma nyheter och har samma problembild, glädjeämnen och tankar. Någonstans finns denne någon, din dubbelgångare. Det kan vara i någon håla i USA, i en storstad i Storbritannien, eller på vischan i Australien, varsomhelst. Men din dubbelgångare existerar. Din skugga, din hemlige vän, din okända bror eller syster som sitter fast i samma träsk som du själv, fast någon helt annanstans i världen.
Kanske är hemligheten att ni ska hjälpa varandra att komma loss i en fientlig värld. Kanske är dina dubbelgångare en hel armé som bara väntar på order från dig? Kanske kommer ni att ta över allt en dag trots att ni har det svårt i dag? Kanske är ni från himlen, kanske från helvetet, ingen vet, inte ens du själv.
Men det är dags att börja fundera nu, dags för litet tankeverksamhet, för din hungriga armé vill ha guidning och väntar på hjälp. De väntar på lösenordet, kodordet, ledtråden som ska sätta igång allt.
Nu är det dags för PLANEN. Men skynda, dina vänner vill inte förlora hur länge som helst. Inte du själv heller. Skrid till verket och gör det nu. Det är du själv som är fruktansvärd, inte fittorna därute. Det är dags för litet taktik och strategi nu, om du och dina dubbelgångare ska få någon rock´n´roll…